לורנצן-שטיינבוק בתיה

פסנתר

מחלקות: לימודי מבוגרים, מחלקת פסנתר

תחום הוראה: הדרכת הרכבים, פסנתר

בתיה שטיינבוק לורנצן קבלה את עיקר חינוכה המוסיקאלי מהפסנתרנית אירינה זאריצקיה, זוכת תחרות שופן בוארשה. בין מוריה בישראל: מ. בוגוסלבסקי, ו. אופהויזר, יונתן זק וא. וולקוב. בבברלין למדה עם הפרופ ג.סווה בu.d.k ועם פרופ ג.שבוק מבלומינגטוןאינדיאנה.

ניגנה כסולנית בזמן שהותה באירופה עם מנצחים כמו א.מיקלאנגלי, הוברט סודאן, ארתורו טמאי ב הולנד, ספרד, גרמניה וואיטליה. זכתה בתחרויות בינלאומיות לפסנתר ולמוסיקה קאמרית ביניהן: גואי וטרפני שבאיטליה. באמתחתה פרס מבקרי המוסיקה האיטלקיים על ביצוע הסונטות לפסנתר ולכינור של ברהמס דיביסי ובטהובן. הדואו שהקימה עם בעלה הכנר אקרט לורנצן זכה להצלחה רבה ברחבי העולם.

שימשה כמורתם למוסיקה קאמרית בבתי ספר תיכוניים בת"א כ"תלמה ילין" במשך 20 שנה ובין תלמידיה ניתן למנות את יעל קרת, להב שני, מרינה מקסימיליאן בלומין, טללית צרסקי, מאיה בלזיצמן, עומרי אפשטיין, דניאל סרוסי, מרק טקטינר, אמרי טלגם ועוד רבים אחרים.

מנגנת באופן קבוע עם אומנים כמו יוני גוטליבוביץ, ברכה קול, גיל שוחט ועוד. בשנים האחרונות ניהלה את אנסמבל "איליסיום".

האירועים הקרובים

14 Ariel Quartet + Gortler
הסדרה הקאמרית
חזית הבניין החדש מאתר קרן אריסון
קונצרטים בביצוע תלמידים קונצרטים מיוחדים
קונצרט מחווה למורים
01.07.2026 | יום רביעי | 19:15
האור של איקה לוגו
אורחים בקונסרבטוריון
03 Itai Navon
סדרת הפסנתר
איתי נבון (ישראל/גרמניה)
03.07.2026 | יום שישי | 11:30
15 New Generation
הסדרה הקאמרית
הדור החדש
06.07.2026 | יום שני | 20:00
זריחות כתומות 06072026 לאתר
אורחים בקונסרבטוריון
Inbar Rothchild Udi
אורחים בקונסרבטוריון
CJS PreShow
קונצרטי ג'אז קונצרטים בביצוע תלמידים
CJS PreShow
קונצרטי ג'אז קונצרטים בביצוע תלמידים
08 Jews East-West
הסדרה הקאמרית
יהודים בין מערב למזרח
26.07.2026 | יום ראשון | 20:00
Matan Porat
שוברט - הסונטות
Matan Porat 3
שוברט - הסונטות
שוברט - הסונטות לפסנתר 2 - גורל
04.08.2026 | יום שלישי | 20:00
Matan Porat 2
שוברט - הסונטות
Matan Porat 4
שוברט - הסונטות

צרו איתנו קשר